sestdiena

Pēdējā ekskursija.

Vakar ar klasi braucām ekskursijā uz Liepāju cauri Kuldīgai.
Nekad nebūtu domājusi, ka tik labi visi kopā varam pavadīt laiku, jo skolas telpās valda citas emocijas citam prec citu. Laikam bijām 17 + vēl skolotāja + vēl bibliotekāre, kuru no sākuma nepazinu + vēl šoferīts. Jā, tāds bija busiņa sastāvs.
Izbraucām 08:25. No rīta biju ļoti nerunīga, jo man bija tiiik slikts garastāvoklis, jo, ja tehnika 'noplīst', tad visa reizē jeb no rīta man atteicās atmiņas karte fotoaparātam darboties, tā kā paliku bez savām bildēm ekskursijas laikā. Un man tik ļoti jau bija uzlabojusies attieksme pret fotografēšanu. Gribēju iemūžināt arī šo kopīgo klases mirkli, bet nāksies vien iztikt ar pārējo bildēm. Jau gāju laukā no mājas, domāju, ka nomierināšos pa ceļam, klausoties mūziku, bet arī tas neizdevās, jo austiņas sačakarējās. Jā, garastāvoklis bija grandiozs.
Pirmās 3 stundas ceļā vispār nerunāju, arī nereaģēju, pēc tam izkāpām pie Ventas rumbas un viss uzlabojās.
... Man vairs negribas īpaši rakstīt.
Jā, varu pateikt tikai to, ka šorīt pamodos ļoti labā garastāvoklī, jo galva vairs nesāpēja, if you know what I mean! ;D Tas Dāvja šnapss bija labs un smaržīgs (pēc končām, goda vārds), bet jociņš jau bija par to, kas viegli nāk, tas viegli iet, tā kā aizgāju gulēt ar mazliet dullu galvu.

Pēdējās ballītes šādā sastāvā sagaidīsim vēl pēdējā zvana un izlaiduma ietvaros, šķiet.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru