sestdiena

Black and yellow.

Šīs nav dzeltenas, bet bilde ļoti smuka gan.
Toties dzeltenas kurpes.

Vakara pusē ar Rūdi sarunājām tikties. Nenožēloju, ka to izdarījām. Vajadzēja gan attiecības uzlabot, gan galvu 'izvēdināt', gan raksturu audzināt. Būt pacietīgai un ... Attīstīt citas īpašības. Tas ir jādara.
Domāju, ka nākošo reizi daudz vairākiem cilvēkiem jāsatiekas ir, jo saucām arī Matīsu, Elzu un Reini, bet diemžēl... Bet, ja vairākumvairāki cilvēki tiekas, tad jāiet uz "Gauju" vai kādu citu jauku vietu dzert "Brenguli". Ir tik daudz iespēju. Ir noteikti visiem jātiekas! Man taču šausmīgi patīk cilvēku sanākšanas!
Ar Rūdolfu staigājām apkārt pa Rīgas ielām, kā jau mums to patīk darīt. Tikāmies Tallinas ielas pieturā, kas uz Brīvības ielas. Tad gājām pa Tallinas ielu, tad Briāna ielu, tad cauri parciņam, tad pa Valdemāra ielu, tad Mālpils ielu, tad Vesetas ielu, tad Hanzas ielu, tad Strēlnieku ielu, tad Elizabetes ielu, tad pa Kronvalda bulvāri, tad pa Zigfrīda Annas Meirovica bulvāri, tad mazliet pa Smilšu ielu, tad Vaļņu ielu līdz nonācām pie Galerijas Centra. (Man patīk precizēt lietas.) Un aizgājam iedzert kafiju/sulu un apēst kādu jauku kūciņu "Mārtiņa Beķerijā". Tur mums ļoti patika gan interjers, gan atmosfēra.
Visu ceļu runājāmies par kaut ko, kas vien ienāca prātā. Vispār dažādas Rīgas vietas asociēju ar pagātnes notikumies un to arī Rūdim stāstīju. Cik ļoti viss mainās. Vai man tas patīk? Nu, agrāk es nebūtu spējusi to laist vaļā, tagad saprotu, ka tā tam jābūt. Un viss.
(..)
Bet pateicoties Mētrai esmu sākusi klausīties Interpol. Paldies, paldies! : )
http://www.youtube.com/watch?v=PYqzbnkhxPY

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru